[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Pravno

Pravna izjava

Hill's Pet Nutrition Limited ("Hill's") održava ovu internetsku stranicu kao uslugu internetskoj zajednici. Sadržaj (slike i tekst) koji su postavili Hill's Pet Nutrition Limited ili tvrtke u njihovoj grupi i tvrtka Colgate-Palmolive zaštićen je autorskim pravima. Imena brendova, logotipi, etikete i dizajni pakiranja ("zaštitni znakovi") koji se pojavljuju na ovim stranicama pripadaju tvrtci Hill's Pet Nutrition Inc., tvrtkama u njihovoj grupi ili njihovim davateljima licence gdje je napomenuto. Postavljanjem ovih zaštitnih znakova na stranice, Hill's ne daje odobrenje za njihovo korištenje ili reproduciranje. Obilježavanje zaštitnih znakova označava Hill's-ov status vlasnika zaštitnog znaka samo u Sjedinjenim Američkim Državama. Status i oznake zaštitnih znakova mogu se razlikovati od zemlje do zemlje. Možete preuzeti sadržaj s ovih stranica samo za vašu osobnu, nekomercijalnu uporabu. U suprotnom se sadržaj ne smije kopirati i ne smije se mijenjati.

Hill's će uložiti razumne napore da uključi točne i ažurirane informacije, ali ne daje nikakva jamstva niti uvjerenja o njihovoj točnosti ili potpunosti te se u najvećoj mjeri dopuštenoj prema mjerodavnom zakonu Hill's odriče svih jamstava, uvjeta i drugih uvjeta koji se odnose na ovu web-stranicu i njezin sadržaj, uključujući i jamstva i uvjete koji se možda impliciraju i odnose na kvalitetu, prikladnost za određenu svrhu, naslov, nekršenje ili drugo.

Sukladno prethodnom stavku, Hill's ni u kojem slučaju neće biti odgovoran (bilo zbog kršenja ugovora, nemara ili bilo kojeg drugog razloga) za bilo kakav gubitak profita, nematerijalnu ili posebnu štetu, gubitak prodaje, gubitak prihoda, gubitak bilo kojeg softvera ili podataka, gubitak korištenja računalne opreme, softvera ili podataka, gubitak ili trošenje vremena uprave ili drugog osoblja ili za bilo koji neizravan, posljedičan ili poseban gubitak, kako god on nastao.

Hill's neće biti odgovoran za štetu bilo koje vrste koja proizlazi iz vaše nemogućnosti pristupa održavanoj stranici Hill's-a ili vašeg oslanjanja na podatke na toj stranici.

Klik na određene poveznice na stranici www.HillsPet.com i druge domene koje posjeduje i kojima upravlja Hill's ili drugi članovi Hill's grupe tvrtki odvest će vas na druge web-stranice za koje HillsPet.com i druge domene koje posjeduje i kojima upravlja Hill's ili drugi članovi Hill's grupe tvrtki ne preuzimaju nikakvu odgovornost.

Hill's prikuplja informacije koje vas mogu identificirati samo ako ste ih dobrovoljno ponudili. Hill's će ove podatke koristiti u skladu sa svojom politikom privatnosti, koja je opisana u nastavku.

Sve neosobne informacije, komunikaciju ili materijal koje šaljete na www.HillsPet.com i druge domene koje posjeduje i kojima upravlja Hill's ili drugi članovi Hill's grupe tvrtki ili Hill's-u putem elektroničke pošte nisu povjerljive. Slobodni smo koristiti i slobodno reproducirati bilo koje informacije u bilo koju svrhu. Točnije, bit ćemo slobodni koristiti sve ideje, koncepte, vještine ili tehnike ​​sadržane u takvim podacima u bilo koju svrhu, uključujući razvoj, proizvodnju i marketing proizvoda. Sve informacije koje šaljete na www.HillsPet.com i druge domene koje posjeduje i kojima upravlja Hill's ili drugi članovi Hill's grupe tvrtki moraju biti istinite, ne smiju kršiti prava drugih i moraju biti legalne.

Hill's zadržava pravo povući proizvode navedene na www.HillsPet.com i drugim domenama koje posjeduje i kojima upravlja Hill's ili drugi članovi Hill's grupe tvrtki te u bilo kojem trenutku promijeniti ovu pravnu izjavu.

POSEBNA NAPOMENA RODITELJIMA I SKRBNICIMA

Hill's vodi brigu o privatnosti djece. Svjesni smo da dječje korištenje e-maila i interneta izaziva posebnu zabrinutost za privatnost i sigurnost informacija.

Namjera Hill's-a je pridržavati se smjernica za oglašavanje na internetu i online usluge Children's Advertising Review Unit ("CARU"), uključujući njihove smjernice za prikupljanje osobnih podataka od maloljetnika. Hill's podsjeća i potiče sve roditelje da provjeravaju i nadziru online aktivnost svoje djece. Pomozite nam zaštititi privatnost vaše djece tako da osigurate da bez vašeg dopuštenja nikad ne pošalju e-mail ili predaju osobne podatke na ovoj stranici ili bilo kojim drugim stranicama.

KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO? ŠTO ČINIMO S NJIMA?

Informacije koje mogu identificirati online posjetitelja prikupljaju se samo kad su dobrovoljno ponuđene. Prikupljamo identifikacijske podatke samo kako bismo odgovorili na pitanja naših posjetitelja o našoj tvrtki i njezinim proizvodima i uslugama, kako bismo poslali literaturu tvrtke, npr. brošure, ili kontaktirali dobitnike natječaja ili promotivnih akcija. Nećemo koristiti vašu e-mail adresu ili druge osobne podatke u bilo koju svrhu, osim odgovaranja na vašu molbu ili poruku. Nećemo je koristiti interno, niti ćemo je dijeliti bilo s kim izvan Hill's grupe tvrtki, osim ako to nije izričito navedeno u ovom dokumentu.

Kada posjetite naše stranice, automatski prijavljujemo vašu IP adresu (jedinstvena adresa koja identificira vaše računalo na internetu) koju naš web poslužitelj automatski prepoznaje. IP adrese koristimo kako bi nam pomogle u administraciji stranice i kako bismo prikupili opsežne demografske podatke za ukupnu upotrebu.

Naša stranica ponekad uključuje informacije o nagradnim igrama ili drugim promotivnim ponudama koje Hill's nudi ili ih nudi zajedno s drugim internetskim poduzećem, a mi vam možemo omogućiti da se u nekim slučajevima prijavite elektroničkim putem. Ako se to dogodi, Hill's i/ili naši ovlašteni zastupnici koristit će informacije koje pružite u svrhu provođenja promocije (primjerice, kako bismo vam se obratili ako ste osvojili nagradu) i uz vašu suglasnost kako bismo vam ponudili proizvode i usluge Hill's-a i naših zajedničkih sponzora u nagradnim igrama. Osim toga, možemo također prikupljati demografske i druge podatke za istraživanje tržišta, oglašavanje i u promotivne svrhe.

Kao dio usluga koje vam se nude preko naše stranice, informacije koje nam pružite mogu se prenijeti i u zemlje izvan Europskog gospodarskog prostora (EEA. Primjerice, to se može dogoditi ako se bilo koji od naših poslužitelja s vremena na vrijeme nalazi u zemlji izvan EEA-a ili ako se jedan od naših pružatelja usluga nalazi u zemlji izvan EEA-a. Također dijelimo informacije s tvrtkama u našoj grupi, koje se nalaze u zemljama diljem svijeta, uključujući Hill's Pet Nutrition Inc. u SAD-u. Te zemlje možda nemaju slične zakone o zaštiti podataka kao zemlje u EEA-u.

KOLAČIĆI

Kao i mnoge druge tvrtke, Hill's koristi tehnologiju "kolačića", prema kojoj naši poslužitelji pohranjuju posebne kodove na računalo posjetitelja. Ovi nam podaci pomažu da odredimo ukupan broj posjetitelja na našim stranicama na trajnoj osnovi i identificiramo vrstu internetskih preglednika (npr. Netscape, Internet Explorer) i operativnih sustava (npr. Windows, Macintosh, itd.) koje koriste naši posjetitelji. Ovi se podaci koriste samo za poboljšanje naše web-stranice i unaprjeđenje vašeg ​​online posjeta. Hill's ni pod kojim uvjetima neće koristiti ove podatke za identifikaciju posjetitelja ili unakrsnu usporedbu ovih podataka s osobnim podacima bilo koje vrste koji su dobrovoljno ponuđeni na našim stranicama.

UŽIVAJTE NA WEB-STRANICI!
[ ↑ skip to content ↑ ]