Naša tvrtka

Naša misija

Obogatiti i produljiti poseban odnos ljudi i njihovih kućnih ljubimaca.

Vizija

Naša je vizija predvoditi premium segment tržišta hrane za kućne ljubimce diljem svijeta, kao priznati globalni lider u nutricionističkoj skrbi za kućne ljubimce.
Drugim riječima, kao i naš osnivač dr. Mark Morris, vjerujemo da je hrana ključna za dugovječnost i zdravlje kućnih ljubimaca. Želimo da svi znaju kako je hrana za kućne ljubimce tvrtke Hill's najbolja koju mogu kupiti.

Filozofija

Vjerujemo da sve životinje, od vašeg kućnog ljubimca do ostalih životinja koje nam prave društvo i do kojih nam je stalo, treba voljeti i o njima se brinuti tijekom cijelog njihovog života. Stoga s ponosom možemo reći da naša hrana čini razliku u životu vaših kućnih ljubimaca. Obavezujemo se da ćemo ustrajati u našoj posvećenosti dobrobiti životinja diljem svijeta.

Dr. Mark Morris Sr.

Naša povijest

Buddy, inspiracija hrane za kućne ljubimce tvrtke Hill's

Hill’s je pokrenuo dr. Mark Morris, iznimni veterinar. Njegov je stav bio da zdravlje kućnih ljubimaca trebamo shvaćati jednako ozbiljno kao i vlastito.
Uviđajući povezanost između loše prehrane i bolesti kućnih ljubimaca, dr. Mark Morris razvio je hranu za kućne ljubimce bolju od svih ostalih na tržištu.
Prekretnica za dr. Morrisa bio je susret s Morrisom Frankom, koji je bio slijep i obožavao svog psa vodiča, Buddyja. Buddy je imao bolest bubrega i njegov se vlasnik obratio dr. Morrisu za pomoć. Dr. Morris je znao da velika količina fosfora i bjelančevina koja je služila za bolji okus hrane za kućne ljubimce, koja je tada bila dostupna, može oštetiti bubrege. Stoga je odlučio razviti hranu s malo soli, ali bogatu okusom i hranjivim sastojcima.

Ta je hrana postala Hill's Prescription Diet k/d™, prva komercijalno dostupna hrana za kućne ljubimce tvrtke Hill's. Zahvaljujući njoj, Morris i Buddy zajedno su proveli mnogo sretnih godina. Stoga Buddyja smatramo prvim ljubimcem tvrtke Hill's.

Pročitajte više

Dr. Mark Morris Sr. with dog in the lab

Nasljeđe brige o životinjama

Dr. Mark Morris Sr.

Rođen 1901. Dr. Morris bio je vizionar na području kliničke prehrane. Vjerovao je da se pomoću prehrane mogu poboljšati životi ljubimaca s određenim zdravstvenim stanjima.

Dr. Mark Morris Jr.

Sin Dr. Marka Morrisa Sr. nastavio je s tradicijom koju je njegov otac pokrenuo u prehrani kućnih ljubimaca i smatra se ocem prehrane za blagostanje malenih životinja.

A veterinarian holds a gray cat.

Naša posvećenost dobrobiti životinja

Svi ljubimci za koje se pobrine Hill’s Pet Nutrition živjet će u sigurnom i čistom okolišu, okruženi ljubavlju i s mnogo prilika za igru. 

Primjenjujemo samo suosjećajne, neinvazivne metode potrebne za razvoj prehrambene tehnologije kako bi psi i mačke diljem svijeta živjeli zdravo i dugo.

Pročitajte više

 

Naša posvećenost održivosti

 

Hill's je posvećen održivosti u mnogim oblicima. Ova posvećenost ne odnosi se samo na kućne ljubimce, nego i na ljude, opću učinkovitost i planet.

 

Pročitajte više

Uključenost zajednice

Partnerstvo tvrtke Hill's i prihvatilišta za životinje

Program The Hill's Food, Shelter & Love™ hrani oko 100.000 ljubimaca dnevno kako bi bili zdraviji, sretniji i spremni pridružiti se svojoj novoj obitelji. Pridružite nam se i pružimo ovim ljubimcima dom u kojem će biti okruženi ljubavlju.