Odabir najbolje hrane za mačke za vašeg ljubimca

Mačke mogu biti izbirljivi korisnici tako da Hill’s čini sve što može kako bi osigurao visokokvalitetnu, uravnoteženu prehranu kojoj ne mogu odoljeti. Pogledajte varijante hrane za mačke koje možemo ponuditi vašem dlakavom prijatelju.

Najbolji odabir hrane za mačke

Postoji nekoliko stvari koje trebamo uzeti u obzir kada odabiremo najbolju hranu za mačke za svojeg ljubimca. Započnite s ove tri ključne stvari kako biste osigurali da ćete ispuniti njegove posebne prehrambene potrebe.
Jump to: 

1

Dob mačke

Jeste li upravo proslavili njezin prvi rođendan? Njezin sedmi? Kako mačke stare, trebaju hranu za mačke koja odgovara njihovoj dobi. Hill’s hrana za mačke za određenu životnu dob osigurava vašem mačiću, starijoj mački ili mački s 7+ godina prehranu koju treba.

Mačići (mlađi od godine dana)

Posebno formulirana za njihov razigrani životni stil, hrana za mačiće pripremljene je kako bi osigurala neograničenu energiju i podršku zdravom razvoju.

Kupujte hranu za mačiće

Odrasle mačke (1-7 godina)

Hrana za odrasle mačke treba odgovarajuću ravnotežu sastojaka - ne previše ili premalo - kako bi podržala svakodnevne prehrambene potrebe mačke.

Kupujte hranu za odrasle mačke

Starije mačke (dob 7+)

Kako vaša mačka stari, treba posebnu podršku kako bi se smanjili problemi s bubrezima, problemi s pokretljivošću i druga stanja povezana s dobi.
:

Kupujte hranu za mačke +7

2

Prehrambene potrebe

Ako date svojem ljubimcu odgovarajuću hranu za mačke, to mijenja način na koji provodite vrijeme zajedno. Hill's osigurava veliku raznolikost provjerene hrane za mačke pripremljene za svako zdravstveno stanje.
.

Prehrana koju treba svaka mačka

Je li zadah vaše mačke neobično loš? Možda ste primijetili da je dobila malo previše kilograma. Koje god tanje primijetili, najbolja hrana za mačke je ona koja pomaže da se vaša mačka osjeća najbolje.

Od svakodnevnog zdravlja i vitalnosti do recepata koji imaju prirodne sastojke, postoji Hill's hrana za mačke koja odgovara potrebama vaše mačke i vašim potrebama.

 • Upravljanje težinom
 •  Upravljanje kuglicama dlake
 • Potrebe na vanjskom i otvorenom prostoru
 •  Domaćinstva s više mačaka
 •   Njega zubi i usta
 • Energija i mentalno zdravlje

Kupujte Hill's™ Science Diet™

Prehrana za posebna zdravstvena stanja

Samo zato što mačka ima zdravstveni problem, to ne znači da ne može uživati u dugom i sretnom životu. Prescription Diet™ hrana za mačke osigurava klinički dokazanu prehranu koju preporučaju naši veterinari, nutricionisti s doktorskom diplomom, znanstvenici specijalizirani za hranu i stručnjaci za osjetilne probleme:

 •  Problemi s bubrezima      
 •  Urinarni problemi 
 • Problemi sa stresom       
 • Briga o štitnjači       
 • Upravljanje glukozom

Redovito provjeravajte kod veterinara da vaš pas ima odgovarajuću prehranu.

Kupujte Hill's™ Prescription Diet

3

Preporučene porcije

Katkad se sve svodi na prezentaciju. Zbog toga Hill's ima više neodoljivih opcija za njegu usta mačke – od precizno oblikovane suhe hrane do ukusnih variva.

Suha hrana za mačke

Svaka suha hrana pripremljena je za veličinu i oblik usta mačke tako da vaša mačka može više uživati u hrani. Također osiguravamo zadovoljavajuću teksturu i liniju okusa koje su odobrile zahtjevne mačke u našem Centru za prehranu ljubimaca.

 

Kupite suhu mačju hranu

Vlažna hrana za mačke

Otvaranje vrha svake Hill's hrane za mačke dokazuje da smo obogatili svaki recept svježim povrćem, mekim zalogajima i ukusnim umacima koji će pozvati mačku da jede. Nagradite svoju mačku jednim od naših mljevenih jela ili ukusnim varivom.

Kupite mokru mačju hranu

Kupujte Hill’s hranu za mačke prema marki