novi počeci
sa svakom vrećicom.
ZNANOST JE TO UČINILA.

Klinička prehrana koja pomaže veterinarima da omoguće oporavak

Kućni ljubimci koji se suočavaju sa zdravstvenim problemima trebaju nutritivnu podršku više nego ikada - zbog čega veterinari preporučuju Hill's Prescription Diet za pružanje specijalizirane, kliničke skrbi.

Nudimo klinički ispitanu dijetetsku prehranu za njegu kućnih ljubimaca

IKONA URINNO ZDRAVLJE
Njega mokraćnog sustava
ICON KIDNEY PODRŠKA
Njega bubrega
ICON ZDRAVLJE KOŽE I DLAKE
Briga o koži
IKONA UPRAVLJANJE TEŽINOM
Upravljanje težinom
ICON NJEGA PROBAVE
Njega probavnog sustava

Ovo su samo neka od zdravstvenih stanja za koja veterinar može preporučiti dijetetske proizvode na recept. U nastavku pregledajte naš cijeli popis hrane za pse i mačke.

Potpora najboljim životima kućnih ljubimaca

Prescription Diet hrana nudi kliničku prehranu za niz zdravstvenih stanja, tako da možete biti sigurni da vaš ljubimac dobiva vrhunsku prehranu potkrijepljenu znanošću.

Ako je vaš ljubimac suočen s određenim zdravstvenim problemom ili smatrate da mu je potrebna dodatna podrška, dogovorite sastanak sa svojim veterinarom i raspitajte se kako Prescription Diet može pomoći.

Hillov logotip

PREPORUČA VETERINAR

Kao predvodnik u vrhunskoj znanosti i istraživanju hrane, Hill's je počašćen što je brend preporučen od strane veterinara.

Logo jamstva zadovoljstva

100% ZADOVOLJSTVO JAMČINO

Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni, vratite neiskorišteni dio na mjesto kupnje radi potpunog povrata novca ili zamjene.Saznajte više ovdje.

Pronađite veterinara u svojoj blizini

Dijetalna hrana na recept zahtijeva preporuku veterinara. Za početak zamolite svog veterinara da procijeni zdravlje i prehrambene potrebe vašeg ljubimca.