Odabir najbolje hrane za pse za vašeg ljubimca

Hill’s je posvećen pripremanju visokokvalitetne, uravnotežene prehrane koju će voljeti i najizbirljiviji psi. Saznajte više o različitim vrstama hrane za pse koju nudimo i koja je najbolja za vašeg dlakavog prijatelja.

Najbolji odabir hrane za pse

Kada se radi o prehrambenim potrebama vašeg psa, postoji puno stvari koje treba uzeti u obzir. Ovdje su tri savjeta koja trebamo uzeti u obzir kada odabiremo hranu za pse.

1

Dob psa

Prehrana je važna u svakoj fazi života psa. Je li vaš pas imao važan rođendan kao npr. napunio jednu godinu ili sedam godina? Možda je vrijeme da prijeđete na hranu za pse koja odgovara dobi. Hill’s hrana za pse za određenu životnu dob pripremljena je kako bi vašem štenetu, odraslom psu ili psu sa 7+ godina osigurala potrebnu prehranu.

Štenad s manje od 1 godine i ljubimci koji su trudni i doje

Od laganog protein do visokokvalitetnog ribljeg ulja, Hill's hrana za štenad posebno je formulirana kako bi omogućila energetski životni stil štenadi i podržala razvoj zdravog mozga, očiju i kostura.

Kupujte hranu za štenad

Odrasli psi (1-7 godina)

Kako biste zadržali pse zdravim u njihovim najboljim godinama, hrana za odrasle pse treba osigurati odgovarajuću ravnotežu visokokvalitetnih sastojaka, antioksidanata i omega-6 masnih kiselina kako bi ispunila njihove svakodnevne potrebe. 

Kupujte hranu za odrasle pse

Hrana za starije pse (dob 7+)

Kako vaš pas ulazi u zlatne godine, njegove prehrambene potrebe trebaju podržati specifičnije potrebe za pokretljivošću i moždanom funkcijom kao što su biljni sastojci i L-karnitin.

Kupujte hranu za pse +7

2

Prehrambene potrebe

Odgovarajuća prehrana može promijeniti život vašeg psa. Naša puna linija provjerene hrane za pse može pomoći u ispunjavanju raznih općih zdravstvenih potreba.

Prehrana koju treba svaki pas

Možda je vaš pas dobio nekoliko kilograma, njegov dah mogao bi biti svježiji ili ste možda zainteresirani za hranu za pse koja ima prirodne sastojke. Neovisno o tome, najbolja hrana za pse je ona koja stavlja zdravlje vašeg psa na prvo mjesto.

Svakodnevno zdravlje i vitalnost važni su svakog psa, zbog čega Hill's pruža raznoliku hranu pripremljenu za opće zdravstvene probleme:

 • Upravljanje težinom
 • Zglobovi i pokretljivost
 • Zdrava koža i krzno
 • Zdrava probava
 • Njega zubi i usta
 • Energija i mentalno zdravlje

Kupujte Science Diet™ hranu za pse

Prehrana za posebna zdravstvena stanja

Želite samo ono što je najbolje za opće zdravlje i sreću svojeg psa. Zbog toga je naš tim veterinara, nutricionista s doktorskom diplomom, znanstvenika specijaliziranih za hranu i stručnjaka za osjetilne probleme osigurava da Prescription Diet® hrana za pse pruža dokazanu kliničku prehranu pripremljenu za različita zdravstvena stanja:

 • Probavni poremećaji
 • Problemi s bubrezima
 • Urinarni problemi
 • Problemi s jetrom
 • Osjetljivosti na čimbenike iz okoliša
 • Upravljanje glukozom

Redovito provjeravajte kod veterinara da vaš pas ima odgovarajuću prehranu.

 

Kupujte Hill's™ Prescription Diet™ hranu za pse

3

Preporučene porcije

Od suhe hrane posebno oblikovane da odgovara ustima vašeg psa do vlažne hrane za pse u konzervi i ukusnih variva, Hill's ima opcije koje će učiniti svako jelo neodoljivim. 

Suha hrana za pse

Svaka suha hrana pripremljena je za veličinu i oblik usta psa tako da vaš pas može više uživati u hrani. Značajke kao što su "hrskavo i žilavo" ili "glatko i hrskavo" sve su ispitane na okus s našim psima u Centru za prehranu ljubimaca kako bismo osigurali da vaš pas ima najbolju teksturu.

 

 Kupujte Hill’s™ suhu hranu za pse

Vlažna hrana za pse

Neovisno o tome servirate li je kao jelo ili ukusni ukras, Hill's hrana za pse u konzervi kvalitetan je dodatak jelu vašeg psa, a fina variva puna su ukusnih zalogaja, mekog povrća i ukusnih umaka zbog kojih psi trče prema svojoj posudi.

 

 Kupujte Hill’s™ vlažnu hranu za pse

Poslastice za pse

Svaki pas zaslužuje nagradu s vremena na vrijeme, stoga zašto mu ne dati poslasticu za pse koja je ukusna i kvalitetna?

Hill's®poslastice su ukusni, zdravi i nagrađujući zalogaji koji pomažu zadržati idealnu težinu, oralno zdravlje i energiju.

 Kupujte Hill’s™ poslastice za pse

 

Kupujte Hill’s hranu za pse prema marki