Naša filozofija prehrane

Snažna posvećenost boljoj prehrani

Hill’s donosi jednu od najkvalitetnijih hrana za kućne ljubimce, formuliranu za širok spektar jedinstvenih potreba, što dokazuju i opsežna klinička istraživanja.

Some of the high quality ingredients used in Hill's pet foods.

Pravilna ravnoteža

Iako Hill's hrana za kućne ljubimce sadrži visoko kvalitetne sastojke, naša istraživanja pokazuju da je za optimalno zdravlje kućnih ljubimaca ključna pravilna ravnoteža esencijalnih nutrijenata. Na temelju istraživanja koja se temelje na dokazima, Hill's formulira hranu za kućne ljubimce s preciznim omjerom ovih nutrijenata za njihove specifične potrebe ovisno o dobi, životnom stilu, veličini ili posebnim potrebama.

Pročitajte više

 

Istraživanja i inovacije

 

Hill's zapošljava više od 220 veterinara, diplomiranih nutricionista i znanstvenika koji svakodnevno rade diljem svijeta kako bi stvorili nove proizvode i poboljšali postojeće koji će vašem kućnom ljubimcu pružiti dug, zdrav i sretan život. 

 

Pročitajte više

Naš Globalni centar za prehranu kućnih ljubimaca (Pet Nutrition Center - PNC)

U našem Centru za prehranu kućnih ljubimaca na 180 hektara brinemo se za oko 450 pasa i 450 mačaka, čija je isključiva odgovornost da jedu hranu za kućne ljubimce. 

Sve što radimo u PNC-u usmjereno je osiguranju odgovarajućih razina nutrijenata u svim naših proizvodima.

Pročitajte više

A dog enjoys a bowl of Hill's dog food.

Pošaljite nam ideju !

Vjerujemo u inovacije i kontinuirano poboljšavanje našeg proizvodnog asortimana — to su naše ključne vrijednosti. Shvaćamo da kao potrošači i inovatori imate jedinstven pogled na naše proizvode, stoga postanite naš partner i pomozite nam da nastavimo našu tradiciju i inovacije!