PREHRANA TEMELJENA
NA ZNANOSTI

Hill’s Brand Horizon

Vodeći smo u nekoliko znanstvenih područja, što nam omogućuje stvaranje kvalitetne hrane koju vaš ljubimac zaslužuje

Vjerujemo da je znanost temelj najbolje moguće njege kućnih ljubimaca. Trendovi dolaze i prolaze, ali naša filozofija prehrane je da je znanost temelj svega i da omogućuje proizvodnju hrane koja ostaje korak ispred za najbolju kvalitetu života ljubimaca.

Prilagođena potrebama vašeg ljubimca

Istinska inovacija ne koristi se šablonama, zbog čega Hill's zapošljava više od 220 veterinara, visoko kvalificiranih nutricionista i znanstvenika kako bi otkrio što ljubimci trebaju za najdulji i najsretniji mogući život. Do otkrića se često dolazi zaobilaznim putem. Stoga se prvo pitamo, "Što ako?", a zatim provjeravamo kliničke studije koje potvrđuju rezultate kojima možete vjerovati. Postupno uočavamo otkrića i obrasce koji se ponavljaju te na taj način revolucija započinje.

science-led ingredients icon

Sastojci temeljeni na znanosti

Najveći utjecaj prehrane počinje već na molekularnoj razini. Zdrava probava, jake kosti i prekrasna dlaka rezultat su pažljivo birane kombinacije sastojaka i nutrijenata.

bowl of wet food with highlighted ingredients

Slika sastojaka samo je ilustrativne naravi.
Sastojci ovise o proizvodu.

Odabir sastojaka započinje dubokim razumijevanjem ljubimaca i njihovih specifičnih prehrambenih potreba. Biramo kombinacije koje su najboljeg okusa, ali i koje pružaju najveće nutritivne prednosti za ljubimce svih dobi, veličina i potreba.

Svaka hrana proizvedena je da bude potpuno neodoljiva (što je dokazao naš tim mačaka i pasa u Gobalnom Centru za prehranu ljubimaca).

predictive biology icon

Inovativna znanost stvara revolucionarnu prehranu

Naš dosljedan znanstveni pristup rezultira hranom drugačijom od svih ostalih na tržištu, bez obzira na to želite li pomoći ljubimcu da sagorijeva masnoće ili da se ponovo osjeća mladim.

Vodeći u prediktivnoj biologiji

Znanost je dokazala da o biologiji vašeg ljubimca ovisi njegovo zdravlje. Jedan od primjera je naše kontinuirano istraživanje utjecaja prehrane na ekspresiju gena kod ljubimaca te njihov dulji i sretniji život.

Težina

Proveli smo opsežna istraživanja na pretilim i zdravim ljubimcima kako bismo izolirali sastojke koji im pomažu u učinkovitijem sagorijevanju masnoća. Više od 70% ljubimaca izgubilo je na težini u 10 tjedana tokom hranjenja našom hranom za regulaciju težine.

photo of man sitting in grass with dog

Starenje

Kada usporedimo ekspresiju gena mlađih ljubimaca s onom starijih ljubimaca, možemo shvatiti kako se njihova biologija mijenja s godinama. Ovo istraživanje omogućuje nam stvaranje prehrane prilagođene biologiji starijih pasa, koja poboljšava njihovu sposobnost svakodnevnog kretanja.

the pet microbiome icon

Razumijevanje zdravlja vašeg ljubimca iznutra prema van

Prebiotička vlakna hrane crijevne bakterije - te mogu utjecati na opće zdravstveno stanje i dobrobit vašeg ljubimca. Nakon godina istraživanja, stručnjaci tvrtke Hill’s ustanovili su da crijevni mikrobiom ne utječe samo na zdravlje probave, nego i na opće zdravstveno stanje.

Hill’s crijevni mikrobiom smatra prioritetom kada je riječ o zdravlju probavnog sustava te radi na prirodnim načinima poticanja redovite stolice i ponovne uspostave ravnoteže crijevnog mikrobioma ljubimaca.

ActivBiome+

Hill’s ActivBiome+ Tehnologija sadrži ekskluzivnu mješavinu prebiotika koja ubrzano hrani crijevni mikrobiom ljubimaca za vrhunsko zdravlje probave i cijelog organizma.

science-led ingredients icon

Povjerenje stručnjaka

Vaš veterinar najbolji je izvor informacija kada je u pitanju vaš ljubimac i pružit će mu najbolju njegu. Povratne informacije veterinara pomažu nam u održavanju i poboljšavanju naših formula hrane za kućne ljubimce. Velik broj veterinara preporučuje i primjenjuje Hill's proizvode na vlastitim ljubimcima.

photo of girl playing with cat

Korak ispred za buduće generacije

Budući da se hranom za kućne ljubimce bavimo od 1907., svjesni smo vrijednosti planiranja za dugoročnu održivost.

image of pet nutritian center worker petting cat

Osmišljeno da bude ukusno

Naš znanstveni pristup također omogućuje da svaki obrok bude potpuno zadovoljavajući, neodoljivi događaj za vašeg ljubimca.

photo of scientist ensuring quality in a sterile environment

Proizvod kojem možete vjerovati

Saznajte kako osiguravamo da naša hrana za kućne ljubimce ispunjava najviše standarde hranjivosti, sigurnosti i okusa.