Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Pomaknite kursor iznad slike za povećanje

Hrana za mačke Hill's PRESCRIPTION DIET z/d

DOSTUPNE VELIČINE
156g

Formulirana kako bi smanjila probleme s kožom i probavom uzrokovanih intolerancijom na hranu

POTREBA/PREFERENCIJA

Osjetljivosti na Hranu

STADIJ ŽIVOTA

Odrasle, Starije

Hill's

#1 PREPORUKA
VETERINARA

Satisfaction guarantee

ILI POVRAT NOVCA
Ako niste zadovoljni, iz bilo kojeg razloga, vratite ne iskorištenu hranu na mjesto kupnje za potpuni povrat novca ili zamjenu proizvoda.

Osjetljivost i intolerancija na hranu potencijalno su ozbiljni problemi koji mogu rezultirati iritiranom kožom te problemima s dlakom i ušima ili čak probavnim poremećajima. Mačke koje pate od osjetljivosti ili intolerancije na hranu (nepovoljno reagiraju na neke vrste hrane) obično reagiraju na određene bjelančevine u hrani. Ako mačka pati od nepovoljnih reakcija na hranu, pravilna prehrana vrlo je važna. Nutricionisti i veterinari tvrtke Hill's razvili su kliničku prehranu Prescription Diet z/d, posebno formuliranu za ublažavanje kožnih i probavnih simptoma uzrokovanih intolerancijama na hranu. Zapravo, z/d klinički dokazano pomaže spriječiti nepovoljne reakcije na hranu. Ovaj konzervirana hrana ima teksturu mljevene hrane i neodoljivog je okusa koji će vaša mačka obožavati.

Kako djeluje:

Sadrži visoko hidrolizirane bjelančevine životinjskog podrijetla Sadrži riblje ulje, povećane razine esencijalnih masnih kiselina i visoke razine vitamina E Dokazana mješavina prebiotičkih vlakana

Kako pomaže:

Pomaže u ublažavanju simptoma nepovoljnih reakcija na hranu Pomaže u održavanju zdravlja kožne barijere Pruža sjajnu kvalitetu stolice

Dodatne informacije:

ActivBiome+ tehnologija sastojaka zaštićena je mješavina prebiotika koja dokazano ubrzano hrani crijevni mikrobiom za zdravlje probavnog sustava i dobrobiti

Formulirano kako bi se

smanjio rizik od stuvitnih i kalcij oksalatnih kristala

Proizvedeno u SAD-u
sa sastojcima iz cijelog svijeta kojima možete vjerovati

Ponosni smo što smo pomogli
13 milijuna ljubimaca u skloništima
da pronađu zauvijek dom i što ta brojka i dalje raste

 

SASTAV: meso i mesne prerađevine, biljne prerađevine, minerali, ulja i masti, voće, sjemenke. Izvor bjelančevina: Hidrolizat pileće jetre. Izvor ugljikohidrata: Kukuruzni škrob.

Održavanje odraslih Vodič mješane prehrane

Težina mačka - kgs Dnevna količina - 156 g Konzerve Dnevna količina - grami
2 0.5 + 15 g
3 0.5 + 25 g
4 1 + 15 g
5 1 + 25 g
6 1 + 40 g
7+ 1 + 8 g / kg

Održavanje odraslih

Težina mačka - kgs Dnevna količina - 5.5 oz (156 g) Konzerve
2 3/4
3 1
4 1 1/3
5 1 1/2
6 1 3/4
7+ 44 g / kg

Napomena - za kupce koji su prethodno hranili svoje ljubimce ovom dijetom prije uključivanja ActivBiome+ tehnologije, preporučuje se prelazak ljubimca na hranu s nadograđenom formulom u razdoblju od 7 dana. Prilagodite količinu za hranjenje kako bi se održala optimalna težina. Ako niste sigurni pitajte vašeg veterinara. Za najbolje rezultate i sigurnost: – Napravite postepeni prijelaz na novu hranu kroz 7 dana. – Koristite isključivo preporučenu Prescription Diet suhu i konzerviranu hranu te poslastice. – Svježa voda neka uvijek bude dostupna. Veterinar treba pratiti stanje ljubimca. – Da biste spriječili gušenje, ambalažu držite izvan dohvata djece i životinja.

Stara hrana

Nova hrana

Dani 1-2

Dani 3-4

Dani 5-6

Dan 7

Dani 1-2

Dani 3-4

Dani 5-6

Dan 7

Dani 1-2

Dani 3-4

Dani 5-6

Dan 7

178,8 kcal (limenke od 156 g)

Nutrijent Suha tvar1
%
Sirove bjelančevine 33.6 %
Sirove masti 19.1 %
Ugljikohidrati / NFE 38.9 %
Sirova vlakna 2.2 %
Pepeo 6.4 %
Kalcij 0.83 %
Fosfor 0.73 %
Kalij 1.04 %
Natrij 0.31 %
Magnezij 0.06 %
Taurin 0.36 %
Vitamin A 103299 IU/kg
Vitamin C 216 ppm
Vitamin D 1552 IU/kg
Vitamin E 960 IU/kg
Ukupne masne kiseline Omega-3 0.81 %
Ukupne masne kiseline Omega-6 3.88 %
Beta-karoten 1.61 ppm

Preporuke

1Udio hranjivih tvari u proizvodu nakon uklanjanja vlage. Koristi se za izravanu usporedbu hranjivih tvari s različitim sadržajem vlage.

Prescription Diet™

Inovativna prehrana koja može promijeniti živote ljubimaca te pružiti sigurnost njihovim vlasnicima i veterinarima koji se o njima brinu.

Find Out More