Pomaknite kursor iznad slike za povećanje

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Stew za pse s Piletinom i Mrkvom

DOSTUPNE VELIČINE
354g

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome mokra hrana za pse bogata je vlaknima te klinički dokazano učvršćuje meki izmet unutar 24 sata i smanjuje rizik od ponovne pojave. Proizvedena sa ActivBiome+ tehnologijom sastojaka koja ubrzano aktivira mikrobiom crijeva i pomaže pri upravljanju kompleksnim gastrointestinalnim poteškoćama.

POTREBA/PREFERENCIJA

Zdrava probava

VELIČINA PASMINE

Male pasmine, Srednje velike pasmine, Velike pasmine

STADIJ ŽIVOTA

Odrasli, Senior

#1 PREPORUKA
VETERINARA

ILI POVRAT NOVCA
Ako niste zadovoljni, iz bilo kojeg razloga, vratite ne iskorištenu hranu na mjesto kupnje za potpuni povrat novca ili zamjenu proizvoda.

Mnogo stvari može negativno utjecati na probavno zdravlje Vašeg psa, a uznemirena probava Vašeg psa može biti prilično neugodno iskustvo za sve uključene. Dobra vijest je da možete pomoći svom psu da se osjeća bolje sa hranom koja je temeljno promijenila pristup gastrointestinalnim problemima osjetljivim na vlakna stavljajući zdravlje mikrobioma - jedinstveni ekosistem crijeva Vašeg ljubimca - na prvu liniju skrbi za gastrointestinalni trakt. Hill'sovi nutricionisti i veterinari formulirali su Prescription Diet Gastrointestinal Biome mokru hranu za pse sa ActivBiome+ tehnologijom; jedinstvenom mješavinom prebiotika koji klinički dokaza učvršćuju meki izmet unutar 24 sata te smanjuju rizik od ponovnog pojavljivanja. Ovo neodoljivo varivo ima ukusne komadiće mesa u umaku i napravljeno je od zdravih namirnica kao što su piletina i mrkva koje će Vaš pas obožavati.

Kako djeluje:

  • Originalna ActivBiome+ tehnologija njeguje mikrobiom Vašeg ljubimca
  • Jedinstvena mješavina prebiotičkih vlakana
  • Stimulira mikrobiom za proizvodnju pogodnih postbiotika

Kako pomaže:

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome klinički dokazano učvršćuje meki izmet unutar 24 sata te smanjuje rizik od ponovnog pojavljivanja.

  • Brzo njeguje mikrobiom crijeva i potiče zdravu stolicu
  • Promiče aktivnosti zdravih bakterija u traktu za održavanje zdravlja probave
  • Pomaže ograničiti ponovne epizode

Dodatne informacije:

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome mokra hrana za pse pruža sve nutritivne vrijednosti potrebne Vašem psu. Molimo posavjetujte se sa svojim veterinarom za dodatne informacije o tome kako naše Prescription Diet hrane mogu pomoći Vašem psu da nastavi uživati u zdravom i sretnom životu.

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Stew za pse sa piletinom i mrkvom je potpuna dijetetska hrana za redukciju akutnih poremećaja crijevne apsorpcije i kompenzaciju maldigestije u odraslih pasa. Ova dijetetska hrana za ljubimce ima povećanu razinu elektrolita, visoko probavljive sastojke i mali udio masnoća.

Nije preporučljivo za:

Rast / Reprodukcija, Kronična bolest bubrega

Formulirano kako bi se

smanjio rizik od stuvitnih i kalcij oksalatnih kristala

Proizvedeno u SAD-u
sa sastojcima iz cijelog svijeta kojima možete vjerovati

Ponosni smo što smo pomogli
11 milijuna ljubimaca u skloništima
da pronađu zauvijek dom i što ta brojka i dalje raste

 

SASTAV: Meso i prerađevine životinjskog podrijetla (piletina 8%), prerađevine biljnog podrijetla, žitarice, ekstrakt biljnih bjelančevina, povrće (mrkva 0.8%), ulja i masti, minerali, voće, sjemenke. Lako probavljivi sastojci: piletina, svinjska jetra, rižino brašno, rižin škrob.

Vodič mješane prehrane

Težina psa- kg Dnevna količina - 354 g Konzerve Dnevna količina - grami
1 0.25 + 10 g
2 0.5 + 10 g
4 0.5 + 50 g
5 1 + 25 g
10 1 + 100 g
20 1 + 225 g
30 2 + 245 g
40 2 + 350 g
50 2 + 440 g
60+ 2 + 88 g / 10 kgs

Adult maintenance

Težina psa- kg Dnevna količina - 12.5 oz (354 g) Konzerve
1 3/8
2 5/8
4 1
5 1 1/4
10 2 1/4
20 3 2/3
30 5
40 6
50 7 1/4
60+ 1 1/4 / 10 kgs

Upitajte svog veterinara za jedinstvene preporuke za hranjenje Vašeg ljubimca. Ovo su samo općenite upute. Grami su najtočnija jedinica mjerenja. Za najbolje rezultate: - Postepeno prelazite na novu hranu u periodu od 7 dana ili duže. - Hranite isključivo preporučenim Prescription Diet suhim i mokrim hranama. - Svježa voda mora uvijek biti dostupna. - Neka Vaš veterinar prati stanje Vašeg ljubimca. - Preostali dio obroka prekrijte i držite u hladnjaku.


Stara hrana

Nova hrana

Dani 1-2

Dani 3-4

Dani 5-6

Dan 7

Dani 1-2

Dani 3-4

Dani 5-6

Dan 7

Dani 1-2

Dani 3-4

Dani 5-6

Dan 7

Nutrijent Suha tvar1
%
Sirove bjelančevine 25.1 %
Sirove masti 15.1 %
Ugljikohidrati / NFE 45.9 %
Sirova vlakna 7.2 %
Pepeo 6.5 %
Kalcij 1.09 %
Fosfor 0.57 %
Kalij 0.95 %
Natrij 0.35 %
Magnezij 0.093 %
Vitamin A 76608 IU/kg
Vitamin C 142 ppm
Vitamin D 677 IU/kg
Vitamin E 834 IU/kg
Ukupne masne kiseline Omega-3 1.36 %
Ukupne masne kiseline Omega-6 3.18 %
Beta-karoten 6.75 ppm

Preporuke

1Udio hranjivih tvari u proizvodu nakon uklanjanja vlage. Koristi se za izravanu usporedbu hranjivih tvari s različitim sadržajem vlage.

Prescription Diet™

Inovativna prehrana koja može promijeniti živote ljubimaca te pružiti sigurnost njihovim vlasnicima i veterinarima koji se o njima brinu.

Find Out More