Alt Text
Alt Text

Pomaknite kursor iznad slike za povećanje

Hill's PRESCRIPTION DIET

z/d Mini Hrana za Pse

DOSTUPNE VELIČINE
1kg

Prehrana koja klinički dokazano smanjuje probleme s kožom i probavom uzrokovanih intolerancijom na hranu

POTREBA/PREFERENCIJA

Osjetljivosti na Hranu

OKUS

Original

VELIČINA PASMINE

Male pasmine, Srednje velike pasmine

STADIJ ŽIVOTA

Odrasli, Stariji

Hill's

#1 PREPORUKA
VETERINARA

Satisfaction guarantee

ILI POVRAT NOVCA
Ako niste zadovoljni, iz bilo kojeg razloga, vratite ne iskorištenu hranu na mjesto kupnje za potpuni povrat novca ili zamjenu proizvoda.

Osjetljivost i intolerancija na hranu potencijalno su ozbiljni problemi koji mogu rezultirati iritiranom kožom te problemima s dlakom i ušima ili čak probavnim poremećajima. Psima koji nepovoljno reagiraju na hranu zbog alergija (obično na bjelančevine u hrani) ili imaju intoleranciju na neku vrstu hrane, korisna je prehrana predviđena upravo za osjetljivost na hranu. Nutricionisti i veterinari tvrtke Hill's razvili su kliničku prehranu u manjim granulama Prescription Diet z/d Mini kako bi zadovoljila potrebe malenih pasa ili pasa koji preferiraju manje granule, posebno formuliranu za pse s osjetljivošću na hranu. Zapravo, z/d je prehrana koja klinički dokazano smanjuje probleme s kožom i probavom uzrokovanih intolerancijom na hranu. Do osjetljivosti na hranu dolazi jer bjelančevine ulaze u kožu i prelaze probavni sustav u tijelu uzrokujući reakciju imunološkog sustava. Hrana z/d Mini posebno je formulirana s bjelančevinama koje su nježne i razbijene na manje komade kako bi se izbjeglo da ih imunološki sustav detektira, kako bi se vaš pas bolje hranio. Također, s prebioticima koji stvaraju zdravu ravnotežu crijevnog mikrobioma dok masne kiseline održavaju zdravu kožu. z/d Mini je prehrana koja klinički dokazano manjuje probleme s kožom i probavom uzrokovanih intolerancijom na hranu, koji su vidljivi vanjski simptomi. Budite uvjereni da ovaj proizvod djeluje unutar vašeg ljubimca kako bi se izbjegao srž problema koji je posljedica preaktivne imunološke reakcije na određene namirnice. S prethodnom razgrađenim životinjski bjelančevinama, antioksidansima, prebiotičkim vlaknima i nutrijentima koji hrane kožu.

Kako djeluje:

Sadrži visoko hidrolizirane bjelančevine životinjskog podrijetla Sadrži riblje ulje, povećane razine esencijalnih masnih kiselina i visoke razine vitamina E Dokazana mješavina prebiotičkih vlakana

Kako pomaže:

Klinički dokazano smanjuje probleme s kožom i probavom uzrokovanih intolerancijom na hranu Vidljivo poboljšava zdravlje kože i dlake Pruža sjajnu kvalitetu stolice Održava zdrav imunološki sustav

Dodatne informacije:

ActivBiome+ tehnologija sastojaka zaštićena je mješavina prebiotika koja dokazano ubrzano hrani crijevni mikrobiom za zdravlje probavnog sustava i dobrobiti

Formulirano kako bi se

smanjio rizik od stuvitnih i kalcij oksalatnih kristala

Proizvedeno u SAD-u
sa sastojcima iz cijelog svijeta kojima možete vjerovati

Ponosni smo što smo pomogli
13 milijuna ljubimaca u skloništima
da pronađu zauvijek dom i što ta brojka i dalje raste

 

SASTOJCI: prerađevine biljnog podrijetla, meso i prerađevine životinjskog podrijetla, ulja i masti (riblje ulje 0,9%), voće, minerali, sjemenke. Izvor bjelančevina: Hidrolizat pileće jetre (26%). Izvor ugljikohidrata: kukuruzni škrob.

Održavanje odraslih

Težina psa- kg Dnevna količina - 370 g Konzerve Dnevna količina - grami
1 0.25 + 5 g
2 0.25 + 30 g
5 0.5 + 55 g
7 1 + 35 g
10 1 + 75 g
12 1 + 105 g
15 1 + 140 g

Održavanje odraslih

Težina psa- kg Dnevna količina - grami
1 30
2 55
5 105
7 135
10 180
12 205
15 245

Napomena - za kupce koji su prethodno hranili svoje ljubimce ovom dijetom prije uključivanja ActivBiome+ tehnologije, preporučuje se prelazak ljubimca na hranu s nadograđenom formulom u razdoblju od 7 dana. Upitajte svog veterinara o posebnim uputama za hranjenje vašeg ljubimca. Preporučene Dnevne Količine samo su početne smjernice. Grami su najpreciznija mjera: broj šalica procjenjuje se prema gramima. Za najbolje rezultate: – Napravite postepeni prijelaz na novu hranu kroz 7 dana. – Koristite isključivo preporučenu Prescription Diet suhu i konzerviranu hranu te poslastice. – Svježa voda neka uvijek bude dostupna. – Veterinar treba pratiti stanje ljubimca. – Da biste spriječili gušenje, ambalažu držite izvan dohvata djece i životinja.

Stara hrana

Nova hrana

Dani 1-2

Dani 3-4

Dani 5-6

Dan 7

Dani 1-2

Dani 3-4

Dani 5-6

Dan 7

Dani 1-2

Dani 3-4

Dani 5-6

Dan 7

3534 kcal/kg (353 kcal/100g)

Nutrijent Suha tvar1
%
Sirove bjelančevine 19.2 %
Sirove masti 15.6 %
Ugljikohidrati / NFE 52.2 %
Sirova vlakna 7.1 %
Pepeo 6 %
Kalcij 0.93 %
Fosfor 0.55 %
Kalij 0.75 %
Natrij 0.26 %
Magnezij 0.081 %
Vitamin A 12414 IU/kg
Vitamin C 126 ppm
Vitamin D 854 IU/kg
Vitamin E 898 IU/kg
Ukupne masne kiseline Omega-3 1.24 %
Ukupne masne kiseline Omega-6 3.37 %
Beta-karoten 6.51 ppm

Preporuke

1Udio hranjivih tvari u proizvodu nakon uklanjanja vlage. Koristi se za izravanu usporedbu hranjivih tvari s različitim sadržajem vlage.

Prescription Diet™

Inovativna prehrana koja može promijeniti živote ljubimaca te pružiti sigurnost njihovim vlasnicima i veterinarima koji se o njima brinu.

Find Out More