Alt Text
Alt Text

Pomaknite kursor iznad slike za povećanje

Hrana za pse Hill's PRESCRIPTION DIET z/d

DOSTUPNE VELIČINE
3kg, 10kg

Prehrana koja klinički dokazano smanjuje probleme s kožom i probavom uzrokovanih intolerancijom na hranu

POTREBA/PREFERENCIJA

Osjetljivosti na Hranu

VELIČINA PASMINE

Male pasmine, Srednje velike pasmine, Velike pasmine

STADIJ ŽIVOTA

Odrasli, Stariji

Hill's

#1 PREPORUKA
VETERINARA

Satisfaction guarantee

ILI POVRAT NOVCA
Ako niste zadovoljni, iz bilo kojeg razloga, vratite ne iskorištenu hranu na mjesto kupnje za potpuni povrat novca ili zamjenu proizvoda.

Osjetljivost i intolerancija na hranu potencijalno su ozbiljni problemi koji mogu rezultirati iritiranom kožom te problemima s dlakom i ušima ili čak probavnim poremećajima. Psima koji nepovoljno reagiraju na hranu zbog alergija (obično na bjelančevine u hrani) ili imaju intoleranciju na neku vrstu hrane, korisna je prehrana predviđena upravo za osjetljivost na hranu. Nutricionisti i veterinari tvrtke Hill's razvili su kliničku prehranu Prescription Diet z/d, posebno formuliranu za pse s osjetljivošću na hranu. Zapravo, z/d je prehrana koja klinički dokazano smanjuje probleme s kožom i probavom uzrokovanih intolerancijom na hranu. Do osjetljivosti na hranu dolazi jer bjelančevine ulaze u kožu i prelaze probavni sustav u tijelu uzrokujući reakciju imunološkog sustava. Hrana z/d posebno je formulirana s bjelančevinama koje su nježne i razbijene na manje komade kako bi se izbjeglo da ih imunološki sustav detektira, kako bi se vaš pas bolje hranio. Također, s prebioticima koji stvaraju zdravu ravnotežu crijevnog mikrobioma dok masne kiseline održavaju zdravu kožu. z/d je prehrana koja klinički dokazano manjuje probleme s kožom i probavom uzrokovanih intolerancijom na hranu, koji su vidljivi vanjski simptomi. Budite uvjereni da ovaj proizvod djeluje unutar vašeg ljubimca kako bi se izbjegao srž problema koji je posljedica preaktivne imunološke reakcije na određene namirnice. S prethodnom razgrađenim životinjski bjelančevinama, antioksidansima, prebiotičkim vlaknima i nutrijentima koji hrane kožu.

Kako djeluje:

Sadrži visoko hidrolizirane bjelančevine životinjskog podrijetla Sadrži riblje ulje, povećane razine esencijalnih masnih kiselina i visoke razine vitamina E Dokazana mješavina prebiotičkih vlakana

Kako pomaže:

Ova prehrana vidljivo poboljšava zdravlje kože i dlake Pomaže u održavanju zdravlja kožne barijere Pruža sjajnu kvalitetu stolice S+OXSHIELD: Formuliran za promicanje urinarnog okruženja koje smanjuje rizik od stvaranja struvitnih i kalcij-oksalatnih kristala.

Dodatne informacije:

ActivBiome+ tehnologija sastojaka zaštićena je mješavina prebiotika koja dokazano ubrzano hrani crijevni mikrobiom za zdravlje probavnog sustava i dobrobiti

Formulirano kako bi se

smanjio rizik od stuvitnih i kalcij oksalatnih kristala

Proizvedeno u SAD-u
sa sastojcima iz cijelog svijeta kojima možete vjerovati

Ponosni smo što smo pomogli
13 milijuna ljubimaca u skloništima
da pronađu zauvijek dom i što ta brojka i dalje raste

 

SASTAV: biljne prerađevine, meso i mesne prerađevine, ulja i masti (riblje ulje 0,9%), voće, minerali, sjemenke. Izvor bjelančevina: Hidrolizat pileće jetre. Izvor ugljikohidrata: Kukuruzni škrob.

Održavanje odraslih

Težina psa- kg Dnevna količina - 370 g Konzerve Dnevna količina - grami
1 0.25 + 5 g
2 0.25 + 30 g
4 0.5 + 40 g
5 0.5 + 55 g
10 1 + 75 g
20 1 + 200 g
30 2 + 205 g
40 2 + 305 g
50 2 + 395 g
60+ 2 + 81 g / 10 kgs

Održavanje odraslih

Težina psa- kg Dnevna količina - grami
1 30
2 55
4 90
5 105
10 180
20 300
30 410
40 505
50 600
60+ 108 / 10 kgs

Napomena - za kupce koji su prethodno hranili svoje ljubimce ovom dijetom prije uključivanja ActivBiome+ tehnologije, preporučuje se prelazak ljubimca na hranu s nadograđenom formulom u razdoblju od 7 dana. Prilagodite količinu za hranjenje kako bi se održala optimalna težina. Ako niste sigurni pitajte vašeg veterinara. Za najbolje rezultate i sigurnost: – Napravite postepeni prijelaz na novu hranu kroz 7 dana. – Koristite isključivo preporučenu Prescription Diet suhu i konzerviranu hranu te poslastice. – Svježa voda neka uvijek bude dostupna. – Veterinar treba pratiti stanje ljubimca. – Da biste spriječili gušenje, ambalažu držite izvan dohvata djece i životinja.

Stara hrana

Nova hrana

Dani 1-2

Dani 3-4

Dani 5-6

Dan 7

Dani 1-2

Dani 3-4

Dani 5-6

Dan 7

Dani 1-2

Dani 3-4

Dani 5-6

Dan 7

3534 kcal/kg (353 kcal/100g)

Nutrijent Suha tvar1
%
Sirove bjelančevine 19.2 %
Sirove masti 15.6 %
Ugljikohidrati / NFE 52.2 %
Sirova vlakna 7.1 %
Pepeo 6 %
Kalcij 0.93 %
Fosfor 0.55 %
Kalij 0.75 %
Natrij 0.26 %
Magnezij 0.081 %
Vitamin A 12414 IU/kg
Vitamin C 126 ppm
Vitamin D 854 IU/kg
Vitamin E 898 IU/kg
Ukupne masne kiseline Omega-3 1.24 %
Ukupne masne kiseline Omega-6 3.37 %
Beta-karoten 6.51 ppm

Preporuke

1Udio hranjivih tvari u proizvodu nakon uklanjanja vlage. Koristi se za izravanu usporedbu hranjivih tvari s različitim sadržajem vlage.

Prescription Diet™

Inovativna prehrana koja može promijeniti živote ljubimaca te pružiti sigurnost njihovim vlasnicima i veterinarima koji se o njima brinu.

Find Out More