Alt Text
Alt Text
Alt Text

Pomaknite kursor iznad slike za povećanje

Mini varivo za pse Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Stress s okusom piletine i povrća

DOSTUPNE VELIČINE
156g

Prehrana koja dokazano smiruje i regulira ponašanja povezana sa stresom, uključujući probavne poremećaje kod pasa lakših od 14 kg. Obogaćena sa Hill's ActivBiome+ tehnologijom sastojaka, zaštićenom mješavinom prebiotika koja klinički dokazano ubrzano hrani crijevni mikrobiom za zdravlje probavnog sustava i cijelog organizma.

POTREBA/PREFERENCIJA

Njega Probavnog sustava

VELIČINA PASMINE

Male pasmine, Srednje velike pasmine

STADIJ ŽIVOTA

Odrasli, Stariji

Hill's

#1 PREPORUKA
VETERINARA

Satisfaction guarantee

ILI POVRAT NOVCA
Ako niste zadovoljni, iz bilo kojeg razloga, vratite ne iskorištenu hranu na mjesto kupnje za potpuni povrat novca ili zamjenu proizvoda.

Baš kao i ljudi, neki psi doživljavaju stres koji može negativno utjecati na njihovo opće zdravstveno stanje. Stres može dovesti do neravnoteže crijevnog mikrobioma i povećane pokretljivosti crijeva, što rezultira probavnim poremećajima kojji su vrlo neugodni kako za ljubimce tako i za njihove vlasnike. Nutricionisti i veterinari tvrtke Hill's razvili su Hill's Prescription Diet i/d Stress Hranu za Pse, koja je posebno formulirana za regulaciju ponašanja povezanih sa stresom, uključujući probavne poremećaje kod pasa do 14 kg.

Kako djeluje:

Lako probavljiva formula s hidrolizatom mliječnog proteina pomaže u regulaciji stresa Jedinstvena mješavina prebiotika & đumbir Obogaćena klinički dokazanim antioksidansima i Omega-3 iz ribljeg ulja

Kako pomaže:

Djeluje umirujuće na probavni sustav, održava zdravu probavu i poboljšava kvalitetu stolice Potiče aktivnost korisnih crijevnih bakterija i smiruje probavni trakt Dugoročno hranjenje pomaže održati zdrav imunološki sustav

Dodatne informacije:

Hill's Prescription Diet i/d Stress Hrana za Pse pruža sve nutrijente potrebne vašem psu tijekom epizoda probavnih poremećaja povezanih sa stresom i može se koristiti dugoročno. Ako se stresni događaj može predvidjeti, preporučuje se da početak hranjenja započnete unaprijed. Obratite se vašem veterinaru za sve dodatne informacije o tome kako hrana Prescription Diet može pomoći vašem psu da nastavi uživati u sretnom i aktivnom životu. Ova konzervirana hrana sadrži ukusne male komadiće u umaku i proizvedena je od cjelovitih sastojaka kao što su piletina i povrće koje psi obožavaju.

Formulirano kako bi se

smanjio rizik od stuvitnih i kalcij oksalatnih kristala

Proizvedeno u SAD-u
sa sastojcima iz cijelog svijeta kojima možete vjerovati

Ponosni smo što smo pomogli
13 milijuna ljubimaca u skloništima
da pronađu zauvijek dom i što ta brojka i dalje raste

 

SASTAV: meso i mesne prerađevine (piletina 3%), žitarice, razni šećeri, biljne prerađevine, povrće (1%), minerali, jaja i prerađevine jaja, ulja i masti, sjemenke, voće, mlijeko i mliječne prerađevine. Izvori prebiotičkih vlakana: Mljevene ljuske račića, lanene sjemenke, sušena pulpa cikle, sušena pulpa citrusa, sušene brusnice. Lako probavljivi sastojci: Svinjska jetra, piletina, kukuruzni škrob, riža, protein jaja.

Održavanje odraslih Mješovita prehrana Vodič za dnevno hranjenje

Težina psa- kg Dnevna količina - 156 g Konzerve Dnevna količina - grami
1 0.5 + 15 g
2 1 + 20 g
4 1 + 60 g
5 1 + 75 g
10 2 + 115 g
15 2 + 180 g

Održavanje odraslih

Težina psa- kg Dnevna količina - 5.5 oz (156 g) Konzerve
1 1
2 1 1/2
4 2 1/2
5 3
10 5
15 7

Napomena - za kupce koji su prethodno hranili svoje ljubimce ovom dijetom prije uključivanja ActivBiome+ tehnologije, preporučuje se prelazak ljubimca na hranu s nadograđenom formulom u razdoblju od 7 dana. Upitajte svog veterinara o posebnim uputama za hranjenje vašeg ljubimca. Ovo su samo smjernice. Grami su najpreciznija mjera. Za najbolje rezultate: – Napravite postepeni prijelaz na novu hranu kroz 7 dana. – Koristite isključivo preporučenu Prescription Diet suhu i konzerviranu hranu. – Svježa voda neka uvijek bude dostupna. – Veterinar treba pratiti stanje ljubimca. – Da biste spriječili gušenje, ambalažu držite izvan dohvata djece i životinja.

Stara hrana

Nova hrana

Dani 1-2

Dani 3-4

Dani 5-6

Dan 7

Dani 1-2

Dani 3-4

Dani 5-6

Dan 7

Dani 1-2

Dani 3-4

Dani 5-6

Dan 7

122,7 kcal po limenci od 156 g

Nutrijent Suha tvar1
%
Sirove bjelančevine 23.4 %
Sirove masti 8.7 %
Ugljikohidrati / NFE 59.3 %
Sirova vlakna 1.9 %
Pepeo 6.6 %
Kalcij 0.89 %
Fosfor 0.6 %
Kalij 0.97 %
Natrij 0.48 %
Magnezij 0.105 %
Vitamin A 88715 IU/kg
Vitamin C 195 ppm
Vitamin D 1123 IU/kg
Vitamin E 910 IU/kg
Ukupne masne kiseline Omega-3 0.54 %
Ukupne masne kiseline Omega-6 2.37 %
Beta-karoten 3.62 ppm

Preporuke

1Udio hranjivih tvari u proizvodu nakon uklanjanja vlage. Koristi se za izravanu usporedbu hranjivih tvari s različitim sadržajem vlage.

Prescription Diet™

Inovativna prehrana koja može promijeniti živote ljubimaca te pružiti sigurnost njihovim vlasnicima i veterinarima koji se o njima brinu.

Find Out More