novi počeci
sa svakom vrećicom.ZNANOST JE TO UČINILA.

Pogledajte sve proizvode za pse    Pitajte svog veterinara

horizon banner

Klinička prehrana koja mijenja život za okolnosti koje mijenjaju život

Ima li vaš pas specifično zdravstveno stanje ili određene prehrambene potrebe? Hill's Prescription Diet klinička je prehrana koju preporučuju veterinari koja im pomaže da žive najbolji život.

URINARNA NJEGA

URINARNA NJEGA

Kada vaš pas ima problema s mokrenjem, to može biti frustrirajuće za vas oboje. Razgovor s veterinarom izvrstan je prvi korak, kao i pravilno hranjenje. Hill's nudi raznovrsnu hranu za urinarnu njegu, uključujući Prescription Diet c/d Multicare koja ima hranjive sastojke koji pomažu u kontroli i smanjenju rizika od najčešćih kamenaca u mokraćnom mjehuru.

UPRAVLJANJE TEŽINOM

UPRAVLJANJE TEŽINOM

Više od 55% kućnih ljubimaca ima prekomjernu tjelesnu težinu, a čak i nekoliko kilograma viška može ih izložiti zdravstvenim problemima. Dobra vijest je da prehrana može pomoći. Hill's ima mogućnosti kada je u pitanju hrana za regulaciju tjelesne težine, uključujući Prescription Diet Metabolic koja pomaže psima da prirodno izgube težinu aktivirajući njihov metabolizam, a pritom se osjećaju sitima i zadovoljnima.

NJEGA BUBREGA

NJEGA BUBREGA

Bolesti bubrega zahtijevaju doživotnu njegu, ali se mogu učinkovito kontrolirati pravilnom prehranom. Prescription Diet hrana za bubrege može pomoći u održavanju ravnoteže tekućine i minerala u tijelu vašeg psa, istovremeno ga održavajući pri jelu i zadržavajući mišiće.

NJEGA PROBAVE

NJEGA PROBAVE

Kad vaš pas ima probavne smetnje, to je svima neugodno. Pitajte svog veterinara koja prehrana za njegu probavnog sustava Prescription Diet može poboljšati probavu vašeg psa i riješiti probavne smetnje.

BRIGA O KOŽI

BRIGA O KOŽI

Dva su glavna razloga zbog kojih vaš pas može svrbjeti — okidači iz okoline ili osjetljivost na hranu. Pravilna prehrana može pomoći u kontroli svrbeža i poboljšati kožu i dlaku.

DRUGA ZDRAVSTVENA STANJA

DRUGA ZDRAVSTVENA STANJA

Za pse s uobičajenim - i ne tako uobičajenim - stanjima, Prescription Diet nudi znanstveno potkrijepljenu prehranu koja im pomaže da žive najbolji život.

#ask-your-vet (anchor only visible for authoring)

veterinarian examining dog

Pitajte svog veterinara za preporuku

Odabir hrane za kućne ljubimce ne mora biti samostalna odluka. Razgovarajte sa svojim veterinarom o tome kako Prescription Diet može pomoći vašem psu. Niste sigurni odakle početi? Preuzmite naš kontrolni popis veterinarskih pitanja.

Pronađite veterinara

Pronađite proizvod

Odaberite zdravstveno stanje kako biste saznali više o dobrobitima koje nudi naša terapeutska hrana za pse.

Znanstvena dijeta proizvoda

star star star star star 4.7 (203)

Znanstvena dijeta proizvoda

Moj pas je bio na i/d zbog problema sa želucem, ali svaki put kad sam je pokušao prebaciti na OTC hranu, opet se razboljela. Jednostavno je bilo lakše ostaviti je trajno na i/d. To govorim svim našim klijentima s kućnim ljubimcima koji pate od kroničnih probavnih problema. i/d je odličan za kratkoročnu ili dugotrajnu upotrebu.

- sue5368, Paramus, NJ, USA

Pročitajte sve recenzije

Psi za znanstveni plan

Tražite svakodnevnu prehranu?

Omogućite svom zdravom psu najbolji život uz Hill's Science Plan — hranu za pse izvrsnog okusa, temeljenu na biologiji, za svaku fazu života.

O znanstvenom planu

centar za prehranu kućnih ljubimaca (PNC)

Naši partneri za kućne ljubimce to odobravaju

Od analize sastojaka do kontrole kvalitete i okusa, više od 900 pasa i mačaka u našem globalnom centru za prehranu kućnih ljubimaca (PNC) pomaže nam razviti znanstveno vođenu prehranu kako bismo promijenili život vašeg ljubimca.

O PNC-u

Vet Essentials Dog

Multi-Benefit prehrana


Proaktivno podržite zdravlje svog ljubimca s višestruko korisnom prehranom na profesionalnoj razini. Formulirano sa specijaliziranim sastojcima i jedinstvenom Hill's tehnologijom kako bi svaki Vet Essentials obrok bio nutricionistički pokretač. Dostupno isključivo kod vašeg veterinara.

O Vet Essentials