Važnost zdravlja mačaka - od mačića do zdrave mačke

Published by
Procijenjeno vrijeme čitanja

Pronađite hranu koja odgovara potrebama vašeg ljubimca

Pronađite hranu koja odgovara potrebama vašeg ljubimca

Pronađite hranu koja odgovara potrebama vašeg ljubimca

Od trenutka kada prvi put dobijete mače, važno je da se brinete o njemu radi promicanja dobrog zdravlja. Zdravlje mačaka nešto je što treba shvatiti vrlo ozbiljno i ako započnete s prehranom mačića, možete postaviti dobre temelje za zdravlje mačaka u budućem životu.

Kad prvi put donesete svoj mali zamotuljak radosti, važno je da odmah posjetite veterinara zbog pregleda. Vaš će veterinar moći otkriti sve zdravstvene probleme koje vaša mačka može imati i osigurati da je cjelokupno zdravlje vašeg mačića dobro, uključujući  redovito suzbijanje glista i buha. Također se možete dogovoriti sa svojim veterinarom da dovede svojeg mačića na cijepljenje protiv uobičajenih bolesti mačaka, poput mačje gripe i mačjih enteritisa, od 9. tjedna starosti. Pokušajte pratiti kada ste odveli mačića na cijepljenje i kada treba nastupiti sljedeće kako biste osigurali najbolje zdravlje mačaka u ovoj važnoj fazi života.

Mačja hrana jednaka je dobrom zdravlju mačaka

Sljedeća velika briga je čime hranite svog mačića. Da bi vaš mačić izrastao u veliku snažnu mačku, potrebna mu je prava količina hranjivih sastojaka. Dobro zdravlje mačaka znači da morate biti oprezni kojom vrstom hrane hranite mače. Dobiva li vaša mačka dovoljno esencijalnih vitamina i minerala? Ovdje u Hills Petu imamo na raspolaganju niz hranjivih pakiranja koja su posebno dizajnirana za mačiće kako bi promovirala najbolje zdravlje dok rastu i čime ih možete hraniti sve dok vaše mače ne navrši godinu dana.

Vezani članci

Vezani proizvodi

 • HILL'S SCIENCE PLAN Hairball Indoor Adult hrana za mačke s piletinom

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Feline Adult Indoor Cat Chicken namijenjena je mačkama koje žive u zatvorenom prostoru. Formulirana s klinički dokazanim antioksidansima, nemasnim bjelančevinama i poboljšanim omega-3 masnim kiselinama.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrana za mačke s piletinom

  <p>Hill's<sup>TM</sup> <span class='nowrap'>Science Plan<sup>TM</sup></span> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> formulirana je za podršku optimalnoj kondiciji, s klinički dokazanim antioksidansima, nemasnim bjelančevinama i poboljšanim omega-3 masnim kiselinama.</p> <p></p> <ul> <li>Podržava održavanje bezmasnih mišića i idealne tjelesne težine. </li><li>Kontrolirana razina minerala za podršku zdravlju urinarnog trakta. </li><li>Vrlo probavljivi sastojci za optimalnu apsorpciju hranjivih tvari. </li><li>100% zajamčena kvaliteta, dosljednost i okus.</li></ul>
 • Hill's Science Plan Adult Hrana za Mačke

  <p>Hill's<sup>TM</sup> <span class='nowrap'>Science Plan<sup>TM</sup></span> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> formulirana je za podršku optimalnoj kondiciji, s klinički dokazanim antioksidansima, nemasnim bjelančevinama i poboljšanim omega-3 masnim kiselinama.</p><p></p><ul><li>Podržava održavanje bezmasnih mišića i idealne tjelesne težine.</li><li>Kontrolirana razina minerala za podršku zdravlju urinarnog trakta.</li><li>Vrlo probavljivi sastojci za optimalnu apsorpciju hranjivih tvari.</li><li>100% zajamčena kvaliteta, dosljednost i okus.</li></ul>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Sterilised Mature Adult 7+ hrana za mačke s piletinom

  Vjerojatnost da sterilizirane mačke postanu pretile i imaju urinarnih problema trostruko je veća. <br>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Feline Sterilised Cat Mature Adult Chicken stvorena je kako bi zadovoljila potrebe steriliziranih mačaka. Formulirana s klinički dokazanim antioksidansima i jedinstvenom formulom za upravljanje težinom.