POBOLJŠAJMO
ŽIVOTE
ZAJEDNO

Život je mnogo ljepši dok je vaša mačka zdrava. Zato surađujemo s veterinarima kako bismo vam pružili najbolja prehrambena rješenja kako biste nastavili živjeti sretno.

Partnerstvo koje čini razliku

Bez obzira na to kakve zdravstvene poteškoće ima vaša mačka, naša suradnja s veterinarima dovodi nas u jedinstveni položaj za pronalaženje rješenja. Pitajte svog veterinara kako Prescription Diet™ može pomoći vašoj mački.

ISTRAŽIVANJE PREHRANE I INOVACIJE

Povežite našu hranu utemeljenu na znanosti sa stručnošću više od 220 veterinara i diplomiranih nutricionista diljem svijeta i postaje jasno: Mi smo mnogo više od proizvođača hrane. Mi smo ljubitelji životinja koji neumorno rade na tome da vašem ljubimcu pružimo razliku.

NEODOLJIV OKUS

Ni najbolja hrana na svijetu ne može pomoći ako se vašoj izbirljivoj mački ne sviđa okus. Udovoljite njezinom profinjenom nepcu ukusnim sastojcima, slasnim aromama, jedinstvenim oblicima i teksturama kojima mačke jednostavno ne mogu odoljeti.

NAŠA POSVEĆENOST KVALITETI

Duševni mir nema cijene. Zato su najbolji sastojci iz najpouzdanijih izvora temelj svake Hill's™ Prescription Diet™ hrane. Hill's tim za kontrolu kvalitete, kao i mnoge državne agencije, redovito provjeravaju proizvodne pogone.

GDJE JE ROĐENA DIJETETSKA PREHRANA

Sve je krenulo od jednog Seeing Eye™ psa, njegovog najboljeg prijatelja i veterinara s vizijom. Tako je dr. Mark Morris stvorio dijetetsku prehranu prije više od 75 godina. Od tada je svakodnevno nastavljamo usavršavati. Nastavljamo njegovu posvećenost inovacijama uz Hill's™ Prescription Diet™ b/d™, Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic itd.

 

Prescription Diet

 

Proizvod je dostupan u obliku vrećice za vašu mačku.

 

Pogledajte sve naše proizvode u vrećicama

 

Upravljanje težinom

81% mačaka izgubilo je težinu u dva mjeseca kod kuće.

Digestive Care

Lako probavljivo za bolju apsorpciju nutrijenata.

Kožne/osjetljivosti na hranu

Smiruje svrab kože.

Urinary Care

Smanjuje mogućnost stvaranja kamenaca od kalcijevog oksalata i struvita.

Kidney Care

Klinički testirana prehrana poboljšava i produljuje život ljubimaca.