novi počeci
sa svakom vrećicom.ZNANOST JE TO UČINILA.

Pogledajte sve Cat proizvode    Pitajte svog veterinara

horizon banner

Klinička prehrana koja mijenja život za okolnosti koje mijenjaju život

Ima li vaša mačka specifično zdravstveno stanje ili određene prehrambene potrebe? Hill's Prescription Diet klinička je prehrana koju preporučuju veterinari koja im pomaže da žive najbolji život.

URINARNA NJEGA

URINARNA NJEGA

Kada vaša mačka ima problema s mokrenjem, to može biti frustrirajuće za vas oboje. Razgovor s veterinarom odličan je prvi korak, kao i hranjenje pravom hranom. Hill's nudi niz namirnica za njegu urinarnog sustava, uključujući Prescription Diet c/d Multicare koji pomaže smanjiti uobičajene urinarne znakove i otapa struvitne kamence u samo 7 dana (u prosjeku 27 dana).

UPRAVLJANJE TEŽINOM

UPRAVLJANJE TEŽINOM

Više od 55% kućnih ljubimaca ima prekomjernu tjelesnu težinu, a čak i nekoliko kilograma viška može ih izložiti zdravstvenim problemima. Dobra vijest je da prehrana može pomoći. Hill's ima mogućnosti kada je u pitanju hrana za regulaciju tjelesne težine, uključujući Prescription Diet Metabolic koja pomaže mačkama da prirodno izgube težinu aktivirajući njihov metabolizam, a da pritom ostanu site i zadovoljne.

NJEGA BUBREGA

NJEGA BUBREGA

Hill's nudi nekoliko vrsta hrane za njegu bubrega, uključujući Prescription Diet k/d koja pomaže u zaštiti vitalne funkcije bubrega i podržava prirodnu sposobnost vaše mačke da izgradi i održi mišićnu masu. I, kao klinički dokazana prehrana, poboljšava kvalitetu života i produljuje odnos s vašom mačkom.

NJEGA PROBAVE

NJEGA PROBAVE

Kad vaša mačka ima probavne smetnje, to je svima neugodno. Pitajte svog veterinara koju prehranu za njegu probavnog sustava Prescription Diet preporučuje.

BRIGA O KOŽI

BRIGA O KOŽI

Vrijeme obroka je trenutak povezanosti s vašom mačkom, ali kod mačaka s osjetljivošću na hranu ono što jedu može uzrokovati kožne ili probavne probleme. Pitajte svog veterinara koja je hrana na recept prava za vašu mačku.

DRUGA ZDRAVSTVENA STANJA

DRUGA ZDRAVSTVENA STANJA

Za mačke s uobičajenim - i ne tako uobičajenim - stanjima, Prescription Diet nudi znanstveno potkrijepljenu prehranu koja im pomaže da žive najbolje.

#ask-your-vet (anchor only visible for authoring)

veterinar pregledava mačku

Pitajte svog veterinara za preporuku

Odabir hrane za kućne ljubimce ne mora biti samostalna odluka. Razgovarajte sa svojim veterinarom o tome kako Prescription Diet može pomoći vašoj mački. Niste sigurni odakle početi? Preuzmite naš kontrolni popis veterinarskih pitanja.

Pronađite veterinara

PRONAĐITE PROIZVOD

Odaberite zdravstveno stanje kako biste saznali više o dobrobitima koje nudi naša terapeutska hrana za mačke.

Dijeta na recept proizvoda

star star star star star 4.6 (160)

Dobra hrana za stare mace

Moj veterinar preporučio je i propisao ovu hranu za dvije naše starije mačke, stare 14+ godina i moram reći da im se jako svidjela, a to govori puno za neke izbirljive stare mace! Osjećam se bolje kad ih hranim hranom koja je dobra za njih.

– poomy, bradenton, fl

Pročitajte sve recenzije

fotografija mačaka koje se igraju s djelatnicom centra za prehranu kućnih ljubimaca

Tražite svakodnevnu prehranu?

Neka vaša zdrava mačka živi svoj najbolji život uz Hill's Science Plan— znanstveno utemeljenu prehranu izvrsnog okusa za svako razdoblje života.

O znanstvenom planu

centar za prehranu kućnih ljubimaca (PNC)

Naši partneri za kućne ljubimce to odobravaju

Od analize sastojaka do kontrole kvalitete i okusa, više od 900 pasa i mačaka u našem globalnom centru za prehranu kućnih ljubimaca (PNC) pomaže nam razviti znanstveno vođenu prehranu kako bismo promijenili život vašeg ljubimca.

O PNC-u

Multi-Benefit prehrana

Multi-Benefit prehrana

Proaktivno podržite zdravlje svog ljubimca s višestruko korisnom prehranom na profesionalnoj razini. Formulirano sa specijaliziranim sastojcima i jedinstvenom Hill's tehnologijom kako bi svaki Vet Essentials obrok bio nutricionistički pokretač. Dostupno isključivo kod vašeg veterinara.

O Vet Essentials