Hill's položio temelje za novi nutriocionistički centar 'Small Paws'

Vodstvo grada Topeka i CEO Hill'sove majčinske tvrtke Colgate-Palmolive Company održali su svečano postavljanje temelja za novi profesionalni interaktivni centar i specijalizirani nutricionistički cetar fokusiran na rastuću populaciju malih i minijaturnih pasa.

Topeka, KS, 16 kolovoz, 2019 -- Hill's Pet Nutriotion održao je svečano postavljanje temelja jučer za novi, 20 milijuna USD vrijedan, 23 000 kvadratnih metara velik nutricionistički centar fokusiran na potrebe malih pasmina - 'Small Paws' - kao i novi interaktivni centar razvijen za interakciju veterinara i ostalih djelatnika u skrbi za životinje.

"Mi u Hill'su uzbuđeni smo najaviti širenje našeg svjetski poznatog nutricionističkog centra za ljubimce koji će nam pomoći fokusirati se na posebne potrebe malih pasa te ojačati našu suradnju s onima koji skrbe za ljubimce kroz novi interaktivni centar," rekao je predsjednik Hill'sa Jesper Nordengaard. "Stalno ulažemo u istraživanje i razvoj kako bismo se pobrinuli za nutricionističke potrebe ljubimaca te učili od veterinara, kupaca i skrbnika kroz njihova iskustva. Tako ispunjavamo našu misiju da mijenjamo živote."

"Ovo je veliki dan za Hill's tim. Jako smo zahvalni upraviteljima grada Topeka i nevjerojatnom talentu u regiji koji pomažu učiniti Hill's najboljim u onome što radi," dodaje Nordengaard. Novi "Small Paws" centar sadržavati će najnovija postrojenja i biti dom 80 malih pasa ispod 5.5 kg koji će imati prednost posebno formulirane prehrane razvijene za njihove specifične potrebe. Centar će se posvetiti izvrsnoj veterinarskoj skrbi i pružiti razne unutrašnje i vanjske aktivnosti koje će psi moći odabrati tijekom dana, uključujući i vanjski "Bark Park" (park za lajanje). Interaktivni centar imati će prostor za održavanje edukativnih seminara i kontinuirane obrazovne programe za studente veterine i profesionalce.

"Na cijelom svijetu, postoji stalan rast popularnosti malih pasa. Naša investicija u ovo specijalizirano postrojenje pomoći će nam razviti hranu s okusom i estetikom koju mali psi preferiraju te koja najbolje funkcionira s njihovim jedinstvenim ponašanjima i psihologijom," rekao je Dave Baloga, podpredsjednik za znanost i tehnologiju u Hill'su. ""Small Paws" centar omogućiti će nam da bolje razumijemo njihove potrebe i otkriti nove načine da im pomognemo da vode sretan i zdrav život."

Danas, više od pola pasa u SAD-u su mali i minijaturni, i taj postotak raste. Mali psi imaju posebne potrebe u usporedbi sa svojom većom rodbinom. Na primjer, maleni želudac znači da jedu manje tijekom cijelog dana, umjesto jednog ili dva velika obroka poput većih pasa. I zbog njihovog metabolizma, koji je više ovisan o težini, kilu za kilu, mali psi jedu više nego veliki psi.

Događaj je donio izjave od g. Nordengaarda, g. Baloge, gradonačelnice Topeke Michelle De La Isla, Molly Howey - više podpredsjednice za ekonomski razvoj za "Bolja Topeka" partnerstvo, Bonnie Rush - dekanice veterinarskog faulteta na sveučilištu u Kansasu i Noela Wallacea, predsjednika i CEO-a Colgate-Palmolive kompanije, matične kompanije Hill'sa. U postavljanju temelja sudjelovali su i Kevin Cook, komisionar Shawnee okruga i David Toland, sekretar državne trgovine, kao i partneri iz lokalne udruge Helping Hands Humane Society of Topeka, Kansas.

Group of people wearing hard hats with shovels at a groundbreaking ceremony for Hill's Pet Nutrition.

O Hill's Pet Nutrition

Osnovan prije preko 75 godina sa čvrstom predanošću njezi ljubimaca, misija Hill'sa je obogatiti i produžiti posebne odnose među ljudima i njihovim ljubimcima. Hill's je posvećen vodstvu u istraživanju i inovativnoj prehrani za pse i mačke temeljenoj na znanstvenom razumijevanju njihovih specifičnih potrea. Hill's Prescription Diet terapeutska hrana i Hill's Science Plan njegujuća hrana prodaju se kroz veterinarske prakse i specijalizirane trgovine za kućne ljubimce diljem svijeta. Za više informacija o Hill'su, našim proizvodima i našoj nutricionističkoj filozofiji, posjetite nas na Hillspet.com.hr, hillsvet.com ili Facebooku, s ključnim riječima "Hill's Pet Nutrition." #HillsTransformingLives

O Colgate-Palmoliveu

Colgate-Palmolive je vodeća globalna kompanija sa fokusom na oralnoj skrbi, osobnoj skrbi, skrbi za kućanstvo i ljubimce. Sa više od 34,000 ljudi i proizvodima prodavanim u preko 200 zemalja i teritorija, Colgate je poznat po kućanskim brandovima kao što su Colgate, Palmolive, elmex, Tom's of Maine, Sorriso, Speed Stick, Lady Speed Stick, Softsoap, Irish Spring, Protex, Sanex, Elta MD, PCA Skin, Ajax, Axion, Fabuloso, Soupline i Suavitel, kao i Hill's Science Plan i Hill's Prescription Diet. Tvrtka je također prepoznata po vodstvu i inovaciji u promicanju brige za okoliš i zdravlja zajednica, uključujući i njihova postignuća u štednji vode, smanjenju otpada, promicanju recikliranja i pospješenju oralnog zdravlja dijece u siromašnijim zajednicama kroz svoj "Bright Smiles, Bright Futures" program, koji je dosegao više od milijardu djece od 1991. Za više informacija o Colgate globalnoj kompaniji te o tome kako tvrtka gradi budućnost kojoj se treba smješiti, posjetite CoglatePalmolive.com

Komunikacijski tim
Hill's Pet Nutrition
(785) 221-1187
mediacontact@hillspet.com